Regulamin i polityka prywatności  Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum Sp. z o.o.

Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum Sp. z o.o. świadczy usługi wynajmu lokali pod nazwą „Przestrzeń Biznesu”

 

Ochrona prywatności

Dane zbierane podczas rejestracji

Jeśli chcesz otrzymywać od nas eBiuletyn z aktualnościami z zakresu ofert Przestrzeni Biznesu.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

Cel i podstawa przetwarzania danych

Twoje dane osobowe są zbierane w celu realizacji rezerwacji Sali szkoleniowej, biurka lub biura, umowy na wynajem długo lub krótkoterminowy, marketingu usług własnych oraz na podstawie zgody w celach marketingowych.

Okres przechowywania

Twoje dane osobowe będą przechowywane do czasu wycofania zgody na ich przetwarzania (w przypadku, gdy podstawą przetwarzania była Twoja zgoda) lub przez okres świadczenia usługi w wyniku zawartej umowy, związanej z nią obsługi reklamacji, gwarancji i roszczeń oraz rozliczeń podatkowych.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane do realizacji zgłoszenia będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym wystawienia i wysłania Tobie faktury za usługę. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej rozliczenia księgowe lub prawne. Firmy te nie będą wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest dobrowolne, ale niezbędne jeżeli chcesz korzystać z usług Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum- świadczącego usługi wynajmu lokali biurowych pod nazwą „Przestrzeń Biznesu”.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku i posłużą nam do optymalizacji naszego portalu.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

Dane są przetwarzane w systemach utrzymywanych przez profesjonalnych dostawców usług informatycznych.

 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś zgłoszenia, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące pożądanej usługi. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zgłoszenia.

Twoje prawa

Dbając o przejrzystość przetwarzania Twoich danych osobowych, informujemy że:

  • podanie Twoich danych w ww. celu jest całkowicie dobrowolne;
  • masz prawo do:
    • żądania dostępu do Twoich danych osobowych w dowolnym momencie,
    • niezwłocznego sprostowania dotyczących Ciebie danych osobowych, które są nieprawidłowe, a także uzupełnienia niekompletnych danych osobowych;
    • niezwłocznego usunięcia dotyczących Ciebie danych osobowych;
    • ograniczenia przetwarzania, jeżeli:
      • kwestionujesz prawidłowość danych osobowych,
      • przetwarzanie jest niezgodne z prawem, lecz sprzeciwiasz się usunięciu danych,
      • Administrator danych nie potrzebuje już danych osobowych do celów przetwarzania, ale są one Tobie potrzebne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń,
    • przenoszenia danych, w tym do:
      • otrzymania (w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego) danych, które dostarczyłaś/eś Administratorowi danych i ich przesłania innemu administratorowi;
      • żądania, by dane zostały przesłane przez Administratora danych bezpośrednio innemu administratorowi, o ile jest to technicznie możliwe;
    • cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej cofnięciem;
    • wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl);
    • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania;

 

 

 

Wykorzystanie ciasteczek (“cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nie udostępniamy Twoich danych stronom trzecim. Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich, dostęp do nich mają tylko wyznaczone i przeszkolone osoby. Dane przechowywane są na zabezpieczonych i zaufanych serwerach.

 

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

Kontakt do Administratora Danych

Administrator Danych: Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum, ul. Harfowa 1A lok 1B, 02-389 Warszawa.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.